2012. október 7., vasárnap

§ Irány a csoportos piknik !



2600 .. Alig hiszem el. Örülök annak is, hogy tetszik nektek, az, amit én csinálok. Sajnos tegnap nem tudtam új részt hozni, de itt van, végre volt egy kis nyugalmam és meg tudtam írni : ) Remélem ezt is sokan el fogjátok olvasni. Azon gondolkodtam, most a mi nap, hogy azt mondjátok, hogy az álmok nem válnak valóra. Ez nagyon rossz felfogás, mert nekem is valóra vált, lett egy blogom, lett egy történetem, lettek olvasóim, és remélem, lesznek is. Én úgy vagyok vele, hogy ha küzdesz, van is akaratod akkor tied lehet minden, még a legmerészebb álmaid is valóra válhatnak! Én ezzel búcsúzom, Sziasztok !
















( mit találtam ) xD   


„Irány a csoportos  piknik”

Éppen a párnára tettem volna le a fejem, amikor kopogtattak az ajtómon. Nem szólaltam, meg de továbbra is dörömböltek az ajtómon.

-    - Hen minden oké ? – hallottam Zayn hangját. Csendben maradtam, de fél füllel még füleltem.
-          Alszol ? – majd hangosabban verte az ajtóm. Sóhajtottam egyett, majd nem akartam, hogy betörje az ajtómat így megszólaltam.
-          Aludtam volna, ha te nem dörömbölsz az ajtómon. – mondtam, majd hallottam, hogy elkezdett nevetni.
-          Beszélni szeretnék veled valami fontos dologról, szóval be engednél ? – kérdezte. Nagy nehezen felálltam, majd kinyitottam az ajtót. Zayn állt, ott majd rám mosolygott. – Köszönöm. – mondta
-          Egyébként ezért majd még én is fel foglak az éjszaka kellős közepén kelteni, és majd meglátjuk, hogy te hogyan fogod majd viselni. – mondtam majd szúrós szemmel rá néztem, és leültem az ágyamra. Becsukta az ajtót, majd leült elém az ágyra.
-          Arra gondoltam, hogy holnap lemehetnénk a közeli tóhoz, piknikezhetnénk.
-          Zayn Malik le akar menni egy tóhoz ? ez most komoly ? – kérdeztem nevetve.
-          Ha Ha Ha... Adison-ért mindent. – mondta majd rám kacsintott.
-          Egyébként, nem vagy egyedül mert én sem tudok úszni. – mondtam neki, majd láttam, hogy majd nem kipukkant a röhögéstől. – Ez nem vicces. – majd vállba bokszoltam.
-          Majd akkor napozunk. – mondta most már nevetve.
-          Főleg, ha majd esni fog az eső. – mondtam neki most már én is nevetve.
-          Úgyse fog. – mondta. – Na de csak ennyit akartam, én akkor megyek is Adison-hoz. – mondta majd átölelt, és jóéjszakát kívánva kiment a szobámból. Ledűltem az ágyamra majd betakaróztam, de egy nyikordulást hallottam, majd láttam, hogy valaki bejött a szobámba. Nem az ágyamhoz jött egyből, ha nem be ment a fürdőszobába. Felültem az ágyamon, majd kíváncsian néztem az alakot, ahogy ki jött egy szál törölközőben a fürdőszobából. Felkapcsolta az asztali lámpát, majd láttam, hogy megdermedt amikor látta, hogy észrevettem. Elvörösödve vettem észre, hogy ez már felér egy jó alapos stíröléssel, és levettem róla a tekintetem, majd vissza dőltem a párnámra. Pár perc múlva éreztem, hogy mellém bújt, de most nem ölelt át, talán valami baj van ? oldalra fordultam, és csak néztem Niall hibátlan arcát.
-          Valami baj van ? – kérdeztem mert nem mosolygott.
-          Mikor akartad elmondani, hogy megcsókoltad Harry-t ? – kérdezte komoran én meg lefagytam.
-          Holnap akartam, és nem is én csókoltam meg ha nem ő engem. – mondtam.
-          Nekem mást mondott. – mondta majd elfordult.
-          Egyáltalán érdekel a magyarázatom vagy sem ? Erre visszafordult majd láttam, hogy fagyos a tekintete. Még sohasem láttam ilyennek Niall-t.
-          Elmentem vele ma a parkban, majd elhívtam focizni. Utána leültünk a kávézóba és odajött a gimiből az egyik csaj Holly, és totálisan felhúzta az agyam. Elkezdett papolni arról, hogy mennyire imádja Harry-t meg hogy imád titeket. Én tudom, hogy utál titeket mert amikor múltkor a parkban voltam ott is találkoztam vele, és akkor meg bezzeg azt mondta, hogy utál titeket, és le punk hajúzta Zayn-t. – láttam, hogy ezen elmosolyodott. – Vissza térve a sztorira, találkoztam vele, készített vagy ezer képet, utána meg megcsókolta Harry-t, amitől én totálisan be kattantam. Letéptem Harry-ről, majd jó behúztam neki egyett. - láttam, hogy ezen is elkezdett nevetni. – Ez nem vicecs, komolyan felidegesített, meg szidta anyát meg apát. Utána elrángatott Harry a kávézóbol, és egy tóhoz mentünk, ahol megcsókolt, de ennyi történt. Utána meg mondtam neki, hogy együtt vagyok veled, és ezt a csókot nem kellett volna. Bűntudatom volt, mert úgy éreztem, mintha elárultalak volna, meg láttam, hogy Harry-nek is rosszul esett ez a kijelentésem, mivel ő is be akart fűzni. – vettem egy nagy levegőt, majd felé fordultam. Összehúzta a szemöldökét, majd a szemembe nézett.
-          Egyébként ha már ennyire őszinték vagyunk, akkor nekem is el kell mondanom valamit. Az ex barátnőm Lindsay találkozni akart velem, és hát igen, lekapott. – mondta majd elhűlve hallgattam. De nyugodt volt a lelkiismeretem mert, így egyenlő volt az állás. Kajakra most emiatt örülök, hogy megcsaltam Niall-t ő meg megcsalt engem valami Lindsay-vel ? Totálisan nem vagyok normális.
-          De nem én akartam, ha nem Lindsay. Nem tudja elfogadni, azzal a parányi esszével, mondjuk sosem volt neki nagyobb esze, hogy már vége, és hogy én csak téged Szeretlek. – a szemembe nézett, majd fogva tartott a tekintetével.
-          Én is szeretlek téged. – nagy nehezen kimondtam, majd megcsókolt. Amikor elhúzódott tőlem a mellkasán aludtam el. Féltem, hogyha fel kelek, akkor megint nem fog melletem lenni Niall, így nem is nagyon akartam felkelni. De amikor kinyitottam a szemem, Niall-t pillantottam meg, és még midnig éreztem az illatát, hallottam a szív dobbanásait, ami minden zenénél szerintem szebben hangzott.
-          Nem akartalak felkelteni. – mondta, majd amikor az arcára néztem, láttam, hogy mosolygott.
-          Nem keltettél fel. – mondtam majd megpusziltam a száját.
-          Lekéne mennünk . – mondta majd átölelt.
-          Nem akarok. – majd erősen szorítottam magamhoz. Elnevette magát. Olyan jó érzés mellette lenni, mindig is ilyen barátot képzeltem el magamnak, most meg ölelhetem addig ameddig csak én akarom. Hogy félek-e, hogy elveszítem ? Talán igen is meg nem is. Félek mert nem tudom, hogy ezek a lesifotósok közénk fognak – e állni, de van egy olyan érzésem, hogy ez a kapcsolat nem lesz döccenő mentes. Meg Niall ex barátnője az a Lindsey van egy olyan sejtésem, hogy nem fog egykönynen beletörődni abba, hogy Niall már nem őt ha nem engem szeret. Vagy például össze vissza pletykálkodnak majd rólam, vagy róla, hogy a hátam mögött megcsal egy csomó lánnyal, vagy én megcsalom fiukkal. Soha sem tudtam megbízni egy fiúban, nem is fiúkban, ha nem még másokban sem. Ugyanígy Adison-ban is nagyon nehezen tudtam megbízni, meg nem tudom elég jól kifejezni az érzéseimet. Amikor régen apával voltam, mindig olyat játszottunk, hogy nekem ki kellett találnom, hogy ő mit gondol, vagy mit érez. Sosem találtam el, mert nem tudta normálisan kifejezni az érzéseit, lehet, hogy ezt is tőle örököltem. Most, hogy mellettem van Niall, ropppantul örülök ennek, de be vallom nem akarok csalódni, félek, hogyha nagyon közel kerülök hozzá, mármint érzelmileg, akkor csalódni fogok. Lehet, hogy most még ő is az elején ezt érzi, hogy minden rózsaszín minden király, de mi lesz majd később ? Félek, hogyha utat engedek az érzéseimnek abból csak rossz fog kisülni. Nem akarom újra átérezni azt, amit még a gimiben éreztem, nem akarok minden eggyes nappal azzal felébredni, hogy az a hatalmas űr ami a szívemben tátong nem akar összébb húzódni, vagy úgy lefeküdni, hogy esténként sírva ébredek fel, én nem akarom ezt az egészet újra és újra eljátszani. De mi van ha Niall is ugyan ezt érzi ? Vagy mi van ha csak nekem vannak ilyen furcsa rémképeim ? Hisz szeretem Niall-t és csak ez számít, és ha még külön is válunk, majd egyszer ( bár remélem, hogy nem ) akkor is szeretni fogom, mindig szeretni fogom, talán ő mutatta meg vagy tanította meg nekem, hogy mi is a szerelem. Kiskoromban elhatároztam, hogy nem leszek szerelmes, de úgy látszik mindenki elkapja ezt a „ betegséget”, mindenkit megfertőz nincs ellene gyógyszer, sem ellenszer.
-          Ideje lenne lemenni. – mondta Niall, majd megpuszilta a homlokomat.
-          Nem akarok. – mondtam rekedtes hangom, majd amikor az arcomhoz értem észrevettem, hogy könnyes.
-          Jól vagy ? – kérdezte Niall, majd felemelte az állam.
-          Persze. – Mondtam. – De sokkal jobban lennék ha örökre ölelhetnélek. – mondtam majd elmosolyodtam. Megtörölte az arcom, majd megcsókolt.
-          Ezt miért kaptam ? – kérdeztem majd felhúztam az egyik szemöldököm.
-          Azért mert aranyos vagy. De mostmár tényleg mennünk kéne, nem gondolod ? – kérdezte, majd próbált eltolni magától de én nem hagytam.
-          Azt már nem. Innen nem szabadulsz. – mondtam, majd visszanyomtam az ágyra. Elkezdett nevetni, majd elkezdte csikizni az oldalam, és a hasam.
-          Jó elengedlek.. Csak ne csikizz ! – mondtam. Szerencsére abbahagyta ezt a kínzás féleséget, majd a fürdőszobába ment. Az órára néztem. Már fél egy lenne? Jó sokáig aludtunk. Pár perc múlva végre kijött a fürdőből Niall,így én is bemehettem végre. Megmostam a hajam, majd felvettem egy rövidgatyát, meg egy lenge pólót. Kint már Niall várt az ágyon, elismerően néztem rá, mert a haja is be volt lőve, meg már fel is volt öltözve.
-          Mehetünk ? – kérdezte. Ásítottam egyett majd bólintottam. Összekötöttem a vizes hajam, de Niall lefogta a kezem.
-          Hagyd inkább leengedve. – mondta majd hátulról átölelt, és megpuszilta az arcom.
-          Rendben. – mondtam. Amikor elengedett belebújtam a mamuszomba, majd megfogta a kezem, és lesétáltunk a lépcsőn. A fiúk a nappaliban hangoskodtak, valamilyen játékkal játszottak, de amikor beléptünk a nappaliba egyből hátrafordultak. Először mindenki lefagyva nézett rám aztán Niall-re majd, hogy fogjuk egymásnak a kezét. Majd mindenki elkezdett nevetni, kivéve Harry. Istenem Harry-re most tényleg pipa vagyok, olyanokat állított rólam, ami nem is volt igaz. Csak szét akatr ugrasztani minket Niall-el.
-          Ti most akkor ? – kérdezte Lou.
-          Hát nem látszik ? – kérdeztem, majd erősebben szorítottam Niall kezét.
-          De éppen ezért kérdeztem. – Mondta Lou, majd visszafordult a játékhoz. – Hé Liam. Előbb még csak 12345 pontod volt, most meg már hirtelen lett 15000 ?? Te csaltál én nem játszom veled többet. – mondta majd sértődötten ledobta a játékkurzolt, és felállt a kanapéról.
-          Én nem csaltam csak amíg te beszéltél a két gerlicével, én addig lelőttem az ellenséget. – mondta majd ő is felháborodtan felált.
-          Na mostmár annak mondd aki elhiszi. Játszom inkább Kevinnel, ígaz amikor sakkozunk nem lép, de legalább nem csal. ! – mondta majd ezen a veszekedésen elnevettem magam.
-          Üljetek már le a seggetekre. – mondta Zayn, majd visszahúzta a fotelbe a két srácot. – Nem igaz, hogy amikor valamilyen játékot elkezdünk ti mindig veszekedtek.-  mondta majd odadobta a játékkurzolt Lou-nak és Liam-nek.
-          Nem is veszekszünk ! – mondta Lou rikácsoló hangon.
-          Áh nem. – mondta Harry.
-          Te maradj ki ebből göndörke. ! – mondta Lou. Ezen is elkezdtem nevetni, majd már Niall is nevetett.
-          Éhes vagyok. – mondta Niall, majd nevetve elengedtem a kezét és leültem a kanapéra Lou és Liam közé, mert féltem, hogy bármelyik percben nyakon verhetik egymást.
-          Van valami goffri féle a tálcán, Lou csinálta. – mondta Harry.
-          Uff.. – mondta Niall, majd láttam, hogy az égett goffrik felé vette az irányt, majd inkább a hűtőt választotta és összedobott egy szendvicset gyorsan.
-          Még te beszélsz ? Te még ezt sem csinálod meg. – mondta Lou, majd halálos pillantással álta Liam tekintetét.
-          Na jó ebből elég legyen. ! – mondtam, majd arrébb toltam mind a két fiút.
-          Ő kezdte. – majd mutogatni kezdett Lou Liam felé.
-          Aki mutogat az hazudik !. – mondta Liam, majd kiöltötte a nyelvét Lou-ra.
-          Majd ha egyedül kell neked is belőnőd a hajad, akkor nyavajogj. – mondta Lou majd felhúzott orral nézte a képernyőt.
-          Ha Ha Ha .. vaksikám nincs is hajam, amit fésülni kéne. – mondta majd ő is felhúzott orral nézte a képernyőt.
-          Ez már nem igaz. ! – mondtam majd láttam, hogy Zayn is egyerértett velem mivel a fejét fogta már ő is.
-          Lekéne menni a tóhoz. – mondtam, majd láttam, hogy Zayn haragos pillantással néz.
-          Mi az ? Azt mondtátok, hogy piknikezni megyünk. – mondtam, majd láttam, hogy mindenki értetlenül néz.
-          Piknik ? – mondta Niall. – És hozol olyan fincsi sütit amit még régen csináltál ? Tudod az a bacon-ös sajtos valami. – mondta majd láttam, hogy felcsillant a szeme Niall-nek.
-          Csinálhatok de akkor valakinek el kellene jönnie velem a boltba ! . – mondtam majd láttam, hogy mindenki lefele néz. – Mondjuk eljöhetnél te velem Lou. – mondtam, majd láttam, hogy kifújta a levegőt.
-          Miért pont én ? – kérdezte.
-          Mert nem akarom, hogy amíg távol leszem ti ketten kinyírjátok egymást ! – mutogattam a két fiúra.
-          Rendben.

Felöltöztünk, majd leszaladtunk a közeli boltba. Megvettük a hozzávalókat, majd elkészítettem 20 perc alatt a sütiket. Bepakoltam inni-valót, ennivalót, mert Niall-nél nem lehet tudni, hogy mennyit képes megenni. Gyümölcsöket is raktam el, majd egy plédet is.

-          És fürdöni is fogunk ? – Kiabált le Adison.
-          Ti igen, de én meg Zayn nem. – mondtam majd le tettem az asztalra a piknik kosarat.
-          Hogy érted azt, hogy te nem ? kérdezte Niall csillogó szemmel.
-          Mivel én sem tudok úszni. – mondtam, majd elkezdtek ezen nevetni.- Nagyon vicces. – mondtam gúnyosan, de én is eltettem egy fürdőruhát, mivel megbeszéltük Zayn-el, hogy ha nem is fürdünk, majd napozunk. Mindenki nagy nehezen kész lett, Harry azon aggódott, hogy majd lenyalt lesz a haja, de végül csak el indultunk. Kimentünk az ajtón, majd a kapuban elkiáltottam magam .
-          Irány a csoportos piknik ! – ezen mindenki elkezdett nevetni, majd beültünk az autóba és mentünk a híres neves tó felé.